Dear visitor,
We would like to inform you this website is using cookies. This is done to improve this website performance and usability. We would like to ask you for your permission to continue to do this. More info: Privacy policy.

Palvelut

 

Operoijat:

Tuomalla Suomen markkinoille innovatiiviset ja laadukkaat työlaitteet ja koneet, Minimum tuo mahdollisuuden operoijille pysyä mukana valmistajien tarjoamista tämän hetken tehokkaimmista tavoista suorittaa haluttu työvaihe. Maailmassa kilpailu kiristyy ja me pyrimme olemaan apuna löytämään kustannustehokkaimmat tavat toimia.

Tuomme markkinoille hyväksi havaitut, laadukkailla tehtailla valmistetut ja oikean hintaiset laitteet. Meidän kauttamme pystyt saamaan uuden näkökulman laite investointeihin, jotta pystytte toimia mahdollisimman tehokkaasti omassa työssänne.

Ymmärrämme tarpeet ja haluamme kuunnella aina asiakasta. Maailmanlaajuisen verkoston ansiosta pystymme tarjoamaan esimerkkejä muualta päin maailmaa miten työtä tehdään mahdollisesti tehokkaammin. Olemme myös kiinnostuneita uusista tehokkaista tavoista toimia, joiden perusteella voisi kehittää laitteita tehtaiden kanssa.

Pitkät asiakas suhteet ovat osoittaneet toiminta filosofian oikeaksi ja haluamme tarjota ainoastaan laitteita tai koneita, joista on hyötyä teille.

Pystymme tarjoamaan myös tietoa ja tuntemusta valmistusmenetelmistä eri valmistajien välillä, josta on aina hyötyä operoinnissa kun toimintaa kehitetään ja mietitään tehokkaampia tapoja operoida.

 

Laite valmistajat:

Minimum tarjoaa mahdollisuuksia konealan valmistajille tavoittaa uusia asiakkaita, sekä avata uusia markkina-alueita. Minimum on vuosien saatossa vienyt useita mm. Suomalaisia valmistajia tuotteineen uusille markkinoille ja uusien asiakkaiden tietoisuuteen.

Ennen kaikkea palvelumme keskittyy viennin kehittämiseen sekä uusien verkostojen rakentamiseen.

Ota yhteyttä ja katsotaan miten voimme palvella!