MinimumAgent alkutalven mainos kattaus eri aloille luettavissa:


Kierrätys alan esittely: Avaa linkki tästä

Romu metallin käsittely ja kierrätys: Avaa linkki tästä

Purku alan laitteet: Avaa linkki tästä

 


Minimum Machinery Agent - Meihin saa aina yhteyden:

+358 40 834 2189 - kalle(at)minimumagent.com
 

Tehokkuutta operointiin laadukkaiden ja innovatiivisien laitteiden avulla. Laitteet on tehty tekemään tulosta!

 

 


Hydraram 2019 uudistukset mallistossa:


Hydraram esitteli Bauma messuilla uudistetun malliston

HCC sarjan betonileikkurit/murskaimet, HCS sarjan kombi leikkuri, HSS sarjan nokkaleikkurit, HFP sarjan betoni pulveroijat, HFP-M sarjan betoni pulveroijat magneetilla, HRP sarjan pyörittäjällä varustellut pulveroijat ja HDG sarjan purku-/lajittelukourat päivitettiin uusiin 2019 vuoden katalogeihin.
Laitteet ovat päivitetty nyt vieläkin vahvemmiksi ja Hydraram on kehittänyt leukojen aukeamis ja sulkeutumis nopeutta uudelle tasolle. Käyttäen suurempaa työpainetta on saatu voimaa noin 22% lisää laitteisiin ja joissakin laitteissa voima kasvanut jopa 35%. Regeneraatio venttiilit ovat nyt optimoitu eri laitteisiin ja siten ollaan saatu nopeutta työskentelyyn, heikentämättä mitään ominaisuuksia. HCC sarjassa on nyt vaihdettavan hammas osat kuten ne on jo olleet aiemmin HCS sarjan laitteissa. Hampaat/kynnet ovat myös kehitetty puremaan koviinkin materiaaleihin entistä tehokkaammin, jonka avulla myös voimaa on saatu lisättyä laitteisiin. Näiden uudistusten avulla on HCC ja HCS sarjan leikkureissa noussut työskentelyteho noin 35%. HCC sarjan laitteet on myös varusteltu automaatti rasvarille sopiviksi, joten työskentely on entistä mukavempaa kuljettajalle.
HFP sarjan pulveroijat esiteltiin ensimmäisen kerran jo 2018, mutta Baumassa 2019 oli virallinen lanseeraus. Magneetti on 24V jännitteellä toimiva, jolle riittää sähkö suoraan kaivinkoneen akusta ilman että tarvii monessakaan koneessa lisätä akkutehoa tai lisä latureita. Magneettia voidaan hallita helposti kaivinkoneen hytistä. Tämä helpottaa pulverointia merkittävästi ja terästen kerääminen kasasta on erityisen helppoa tällä uudella laitteella HFP-M.
HDG sarjan kourissa on nyt valikoima aina 25 eri kokoluokkaan 75kg --> 14000kg, joka tarkoittaa 1tn --> 250tn kaivinkone luokkaa.
Uusi HDG sarja on tunnetusti erittäin yksinkertainen ja kestävä, mutta sylintereissä on optimoitu vielä päätyvaimennusta entistä tehokkaammaksi.
Päivitetty mallisto takaa jälleen Hydraram laitteille ympäri maailmaa kasvavan suosion ammattilaisten keskuudessa.

 


UUTUUS!

Tutustu H-Sensortechnik kehittämään tilavuusvaakaan!

Tutustu tuotteeseen!